Cardiosave  -       HLR- utbildningar
 
Om Cardio Livräddning
  
Cardio- livräddning AB är ett fristående utbildningsföretag som erbjuder flera alternativ inom HLR och förstahjälpen- utbildningar, detta för att möta era behov.
 
Flexibilitet och kvalité är våra ledord. Vi arbetar mycket med att göra utbildningarna intressanta och vi utvecklar innehållet kontinuerligt. Vi utbildar främst i mellersta och södra Sverige. HLR- utbildningarna följer Svenska rådet för hjärtlungräddnings riktlinje.
 
För oss är det viktigt med hög kvalité på våra utbildningar. Alla våra huvudinstruktörer och instruktörer är specialistutbildade sjuksköterskor inom ambulans och intensivvård. Vi vet vad vi pratar om, vilket gör att instruktören kan ge goda råd och dela med sig av erfarenheter från verkliga händelser, vilket gör våra utbildningar mycket instressanta. Alla deltagare får öva på en docka var. Vi använder Little-ann som är en docka av hög kvalitét.
 
Vi har inga egna lokaler utan all utbildning bedrivs genom att instruktören kommer till er. Därmed sparar ni både tid, pengar och miljö.